V-Ton, emër premtues i skenës vjen me hitin e verës

Arton Rrmoku është i lindur në vitin 1991 në Podujevë, pas dy vitesh shpërngulet në Düsseldorf të Gjermanisë ndërsa në skenën muzikore njihet si V-Ton. Karierën muzikore e ka nisur këtë vit me këngën e parë Shake it si hip-hop dhe R&B artist.

V-Ton këtë herë si projekt të dytë e sjellë këngën Qa po don, është realizuar me muzikë nga AtonBeatz kurse video nga Leogzim Foniqi. Një këngë ritmike dhe verore e cila pritet të jetë hit i kësaj kohe, duke e sjellë artistin si një nga më të preferuarit e momentit për shkak të stilit dhe ngjyrave të zërit.

Shijojeni këngën e tij të bukur në vazhdim: