Valdrin Durmishi vjen me një projekt të ri, klipi i xhiruar në Greqi

Këngëtari i njohur i muzikës shqiptare Valdrin Durmishi tashmë po bën gati edhe projektin e tij më të ri të cilin e ka titulluar ‘Moj e majr e hollë’ këngë kjo e përpunuar nga këngët e vjetra shqipe duke e sjellë ai në një stil më modern dhe më në trend. Muzika dhe orkestrimi i kësaj kënge është realizuar nga Baki Imeri derisa producent Arif Ibishi ndërkohë që videoklipi është realizuar nga Dario Jankoviç. Skenat e xhirimit të videoklipit të ri të këngëtarit Durmishi janë finalizuar në qytetin e Ohrit dhe në disa vende në Greqi. Për momentin klipi gjindet në furrë për t’u finalizuar montimi…