Valon Miftari e nis shumë mirë këndimin me super atmosferë

Ka qenë pikërisht 8 Marsi, festa e gruas ku ai ishte i ftuar për të hapur një nga koncertet më të mira që u mbajt për këtë festë në Köln në Gjermani nga Behar Dedia. E kemi fjalën për artistin Valon Miftari që pas shumë viteve e me plot sukses në tastierë është prezantuar mjaft mirë duket edhe në fotot që kemi siguruar si këngëtar ku vërtetë e ka kallë atmosferën. Ai ka nisur kështu edhe rrugën si këngëtar duke premtuar shumë për ata që e ndjekin, ndërsa pas tij në skenë janë ngjitur artistët si : Gjyste Vulaj, Bajram Gigolli dhe Eqrem Berisha nga Tukulukat duke krijuar show-n më të bukur në Gjermani që u mbajt pë 8 Mars.