“Vdiq nje dashuri ” Projekti i ri muzikor nga Erta Qerimi (Video)

Ka një zë unik, të jashtëzakonshëm. Me një shikim ‘vrastar’ dhe butësi në interpretim, shoqëruar nga një vokal prej një ylli të vërtet. Erta Qerimi quhet këngëtarja e cila ka shkëlqyer në industrinë muzikore shqiptare, si një premtim serioz që i bëhet të ardhmes, duke i thënë se profesionalizmi do të jetë i pranishme si në nivelin artistik ashtu dhe atë të paraqitjes skenike. Me zërin e saj të ëmbël e melankolik ka befasuar në secilin interpretim .
Kënga e re nga Erta Qerimi mban titullin “Vdiq nje dashuri” , Kënga menjeher pas publikimit është vershuar nga klikimet dhe komentet shumë pozitive.