Vëllau i Ali Ahmetit e kujton me një foto të vjetër festën e 28 Nëntorit

Fekri Ahmeti është vëlla i kryetarit të BDI-së. Ai rrallë paraqitet në opinion dhe është nën hijen e vëllaut të tij, Ali Ahmeti, por kjo nuk do të thotë se ka vepruar më pak. Fekriu na e uron këtë 28 Nëntor me një fotografi të veten të vjetër, duke na rikujtuar se festat kombëtare gjithmonë janë kremtuar në familjen e tij.