Vedati, frizeri më trendi shqiptar, ai tashmë me brendin V.S

Ai quhet konkretisht Vedat Sulejmani, frizeri jo vetëm më i njohur shqiptar por edhe më trendi, megjithëse atë e njohin edhe si Coiffeur Barbier Vedat, apo dikush si Vedatsulemanov. Megjithatë emra shumë të njohur personazhe VIP të huaj por edhe shqiptarë si: MC Kresha, Feros, Stupcave, Kidda, Lyrical Son, K’Albo, Lindon Berisha, Kanita, shumë Dj të njohur, e shumë të tjerë ai ka qenë frizeri i tyre personal. Vedati jeton sa në Shkup nga ka origjinën sa në Zvicër, por tashmë ka hapur një super sallon edhe në Ferizaj, pasi atyre në Shkup më të frekuentuarit, duke u bërë frizeri që din të sjellë risi në modelin e flokëve. Mjafton që të hyni në adresën e tij në Instagram vedatsulemanov_v_s_ dhe do të mahniteni nga punan e tij unike. Frizeri më trendi tashmë është kthyer në një brend me emrin V.S. gjë që deri më tani në këtë profesion nuk kemi parë përvec atij që të ketë dikush tjetër një brend.