“Vendi i dashtun ku u linda” rivjen bukur nga Riza Selimi dhe Besim Zeqiri

Ata janë artistë të njohur ep që shumë e shumë vite merren me muzikën e bukur foklorike taman shqiptare. Po flasim për Riza Selimi dhe Besim Zeqiri të cilët e kanë sjellë të përpunuar këngën e njohur ” Vendi i dashtun ku u linda”, ku kanë një arsye ende më të madhe për ta kënduar me zemër pasi vijnë të dy nga ky vend ku shumë vite më parë i është dedikuar kënga nga Gjelbërishtja- Gollak. Orkestrimi i këngës është punuar nga Hysni Klinaku, në çifteli Muhamet Selimi, në sharki Bahri Rashiti dhe ardhur me një klip mjaft të bukur nga Red Media. Kënga ka nisur të pritet mjaft mirë e të klikohet ndërsa artistët vazhdojnë të jenë shumë aktivë dhe të kërkuar shumë në koncerte dhe dasma, Besimi në Gjermani ku jeton me familjen dhe Riza në Kosovë.

https://youtu.be/p32eexW3Wxc