Veteranët amerikan dhe përfaqësues të Partisë Republikane në takim me Ali Ahmetin

Mirënjohje për punën disa dekadëshe në arritjen e këtij projekti madhorë anëtarësimin në NATO dhe zgjidhja e kontekstit me Greqinë. Lideri i BDI-së priti në takim ushtarakët amerikan z. John Mccrcken, z. John Ëats agjent federal i NNSA dhe z. Jason Emert.

Në takim u diskutua mbi rëndësinë e vendosjes së standardeve të NATO-s dhe sundimin e ligjit.

Gjithashtu z. Ahmeti ndau me miqtë amerikan gatishmërinë dhe përcaktimin e BDI-së për qëllimet dhe vizionin e 20 viteve të ardhëshme.

Miqtë amerikan dhe njëherit shprehën gatishmërinë për të përkrahur aleatin e tyre BDI-në në veprimtarinë politike.