Videoklip si në Hollywood, rreperi vjen sot me këngën e re me një super realizim

“Përrna, përrna”, titullohet projekti më i ri i publikuar nga rap artisti Leon. Me tekst nga vet këngëtari, muzikë nga producent Gent Music dhe mix-master nga Mareglen Boja, ai sjellë një mega projekt të finalizuar që asnjëherë më parë nuk është shikuar në ekranet e skenës shqiptare pasiqë produksioni Fullmoon nën direksion të Klaudia Shehut ka bërë një video mjaft të kompletuar me përmasa ndërkombëtare ku Leon vjen si një mega yll. I gjithë ky sukses i këngëtarit vjen nën menaxhim të producentëve ekzekutiv Landy Ac dhe Eli G, por që ai nuk do të ndalet me kaq pasiqë është vetëm fillimi…