Videoklipi i ri “Mall” po e promovon fortë Xhekin

Kohë më parë, vetë artisti Xhevat Neziri – Xheki na informoi se kishte gati projektin më të ri “Mall”. Sot, ai bëri lançimin e këtij mega projekti, i cili po rezulton tepër i pëlqyer nga fansat. Kjo falë talentit të artistit, por edhe të tekstshkruesit Fatmir Mujës, muzikës së Chipsit dhe realizimit filmik të kompanisë Inside media me producent të mirënjohurin Dashnor Asllani. Kështu, Xheki shumë shpejtë do vjen edhe me një projekt të ri…