Visar Ganiu: Vendosen kënde të reja të lojërave për fëmijë, nesër vazhdojmë në një lokacion tjetër të Komunës që duam

Vendosen kënde të reja të lojërave për fëmijë.🎡🎠 👫👭
Argëtimi i tyre nënkupton pjesë të rëndësishme të jetës cilësore, me standard social dhe integrues në Çairin tonë 😁

Sot në rr. “Pere Toshev” – Bul.”Xhon Kenedi”, nesër vazhdojmë në një lokacion tjetër të Komunës që duam❤” – thotë Ganiu

https://www.facebook.com/VisarGaniu.Cair/posts/2570607959934523