Vjen ‘Ilegale’ nga Alores, një këngë ritmike me plot shije…

Një hit këngëtar që deri më tani ka sjellë shumë projekte të ndryshme dhe të jashtëzakonshme. Alores vjen me një megaprojekt të ri të titulluar ‘Ilegale’ që është punuar me tekst nga Nurteel dhe Alores, muzikë nga Nurteel, Video nga VSM Films kurse menaxher i projektit është Labinot Nuraj që njihet si një prej menaxherët më të suksesshëm të muzikës shqipe. Alores nuk do jetë i pranishëm në treg vetëm me këtë projekt por do të realizojë edhe projekte tjera, ndërkohë që njihet si një prej meshkujve më të dëshiruar të femrave të skenës shqiptare. Për të dëgjuar këngën e fundit mjafton të klikoni në vazhdim:

https://youtu.be/PkXKnDgZ0xg