Vjen projekti i veçantë nga Merita Latifi quhet “Kanagjeqi”

Ka menduar të qëllojë në shenjë që nga bashkëpunëtorët e deri te titulli i këngës. Këngëtarja Merita Latifi sapo ka publikuar këngën ” Kanagjeqi” me tekst nga Artan Ferati, orkestrim nga Astrit Halimi e muzikë nga Bajram Dobra, e me një super videoklip dhe audio nga MProduction. Një këngë mjaft e bukur që ju bën për vete sapo ta dëgjoni sidomos gjininë e bukur, por e kënduar dhe e ndjerë nga artistja.

https://youtu.be/qLgmqgdyFoo