Vjollca Selimi dhe Aziz Murati në Dortmund në një super koncert

Një tjetër event i bukur po vjen ku dy nga yjet e muzikës “live” e artistë shumë të njohur si Vjollca Selimi dhe Aziz Murati do të këndojnë më 9 Mars në Dortmund për festën e gruas. Ky koncert që do të jetë vetëm për zonja dhe zonjusha po organizohet nga menaxheri më i vjetër në Gjermani, Bekir Zenuni ku shumë shpejt feston 30 vjetorit për super organizimet që ka bërë. Ndërsa ka shumë interesim për këtë koncert që po vjen nga Beka Event me këta dy yje të muzikës ku do të nisë në orën 17:30 në një super ambient.