Vlerësimi i Ali Ahmetit për gjeneralin Maliq Ndreca

Përfaqësuesi Politik, Komandanti i Përgjithshëm Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Udhëheqësi i popullit shqiptar Ali Ahmeti, më 3 Prill 2019 nga Tetova, ka bërë këtë vlerësim për bashkëluftëtarin e Tij, Anëtarin e Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, Komandantin emblematik të Brigadës 113”Ismet Jashari-Kumanova”, të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, shqiptarin legjendarë, të madhin dhe të panështruarin Gjeneral Maliq Ndreca!

Gjatë luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Gjeneral Maliq Ndreca ishte Komandant i Brigadës 132 “ Myrtë Zeneli” në Zonën Operative të Dukagjinit! Ky vlerësim në nderim të Komandant Maliq Ndrecajt, vjen në kohën kur figura madhore e heroike e luftëtarit të popullit shqiptar, që Atdheut e Kombit ishte ne gjendje ti falte çdo gjë! Jetë të gjatë birit besnik të popullit e Atdheut, të pamposhturit Maliq Ndreca, respekt e nderim për vlerësimin e Liderit shqiptar Ali Ahmeti!

Ismet Sylejmani Prishtinë, 17 Prill 2019!