“Vojvodat” fyejnë dhe sulmojnë basketbollistët e Çairit

Në ndeshjen e basketbollit Teteks – KB Çair 2030 në Tetovë, tifozët maqedonas “Vojvodi” gjatë tërë kohës kanë fyer në baza nacionale tifozët shqiptar me shprehjet “Mrtov shiptar, dobar shiptar”, nuk kanë munguar edhe fyerjet ndaj policisë duke bërtitur “Shiptarska policija”, percjell Fakte.

Pas mbarimit të ndeshjes njerëz “të panjohur” kanë dëmtuar makinat e ekipit nga Çairi.

Organet e policisë janë në ngjarje bashkë me pronarët e makinave dhe basketbollistët e KB Çairit.