Xheki i krijon hymn “ish dashnisë”

Tashmë shumë nga fansat kanë krijuar idolin e tyre Xhevat Nezirin – Xhekin, falë përkishtimit që bën ai në krijimin e këngëve të bukura. Sonte u lançua videoklipi më i ri, i cili është unik në llojin e tij nga përzgjedhja e temës, atë të “ish” dashurisë. Kënga tangon gjithë brezat e shoqërisë, kë më pak e kë më shumë, duke u bërë kështu një “adresë” ngushëllimi për ata që e përjetojnë. Tekstin e shkroi Ismail Malaj, muzikën, orkestrimin dhe vokalin Daim Lala dhe producent Dashnor Asllani. Në realizimin e klipit kontribuuan modelët e kompanisë Moda City dhe produksioni Inside media, dhe për ta vërtetuar gjithë këtë madhështi, ju ftojmë ta klikoni dhe shpërndani linkun e mëposhtëm..