Xhevat Ademi:”Si i tham JO presidentit të njëanshëm në 2014, ashtu do i themi PO presidentit konsensual.

Pas gjith këtyre shtigjeve të kaluara ne po haprojmë drejt idesë dhe vizionit të kahmotshëm të Bashkimit Demokrati Për Integrim i cili është NATO dhe BE.
BDI sot nuk kërkon votë për vete por për shtet dhe këtë vetëm “Për inatit të VMRO-së” sepse ne sot duhet të shpjegohemi para popullit se BDI ka bërë shumë deri më tani dhe me 21 prill neve na duhet më shumë se kandidati i VMRO-së dhe kjo votë është shumë me rëndësi të jetë vot shqiptare e dini Pse sepse sot për RMV flitet në mënyrë pozitive gjithandej në NATO BE SHBA dhe kjo nuk duhet të shkoj në ujë theksoi Xhevat Ademi në hapjen e Shtabit Komunal Zgjedhor të këti subjekti në Tetovë.