Zaev: Më 15 Korrik do vendosim nëse do shkojmë përpara ose do kthehemi prapa

Kush do të mendonte se në 2 vjet e gjysmë do të bashkoheshim në NATO dhe do të fillonim anëtarësimin në BE?

Ne kemi arritur qëllime strategjike, kemi rritur ekonominë, jemi kujdesur për të gjithë. Ne patëm sukses!

Më 15 korrik, ne vendosim nëse të shkojmë përpara apo të kthehemi prap përsëri!

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=2329166927378947