Zëvendësministri Agim Nuhiu vlerëson lart bashkëpunimin me diplomatët

Zëvendësministri i Ministrisë së Punëve të Brendshme, Agim Nuhiu, ka shprehur falënderim dhe mirënjohje për diplomatët e akredituar në Republikën e Maqedonisë.

Në takim, me diplomatët e akredituar, pos stafit të huaj të akredituar në vend, mori pjesë edhe Ministri i Punëve të Brendshme, z. Spasovski.

Ja postimi i Z. Agim Nuhiu në fb:

“Shprehëm vlerësime të larta për mbështetjen e ofruar nga diplomatet e akredituar në vend për arritjet e objektivave te Ministrisë së Brendshme!

Falënderime dhe mirënjohje!”