Zëvendësministri Nuhiu pjesëmarrës në Forumin ministror BE – Ballkani Perëndimor për drejtësi dhe punë të brendshme!

“Privilegj dhe përgjegjesi të jemi nikoqir i Forumit ministror BE – Ballkani Perëndimor për drejtësi dhe punë të brendshme!

I gjithë rajoni flet me një gjuhë për sfidat në fushën e sigurisë dhe për standardet evropiane!” – thotë Nuhiu në Facebook.