Ziberi dhe Mahmuti, në rrugën kryesore të Sarajit shpërndan progarmin zgjedhorë të BDI

Kandidatët për deputet të BDI-së Arben Ziberi dhe Shermine Mahmuti, së bashku me Forumin Rinor të Sarajit, sot nëpër rrugën kryesore të Sarajit shpërndan progarmin zgjedhorë të BDI-së 2020-2024.
Gjithashtu, kanë takuar edhe kalimtarë rasti, me të cilët kanë bashkëbiseduar për politikat programore të BDI-së dhe kanë spjeguar idenë e madhe për Kryeministrin e parë Shqiptarë.
Kandidatët Arben Ziberi dhe Shermine Mahmuti, kanë vizituar edhe industrinë për përpunimin e mishit ‘UKA-KOMERC’.