Ziza Pajaziti një kopje e zbehtë e Nora Mujës, dalin fotot si vishet si ajo (Foto)

Nuk është e vështirë të dihet se cila kopjon tjetrën përderisa ekzistojnê rrjetet sociale dhe çdo gjë dihet në detajet më të vogla. Kështu ndodh edhe me Ziza Pajazitin, e cila ka dy vite që e kopjon modelen e famshme shqiptare, njëkohësisht edhe Miss i disa titujve nëpër vende të ndryshme të botës, Nora Muja, me prejardhje nga Drenica.

Ziza kopjon stilin e veshjes së Norës, sidomos për ditëlindje. Atë çfarë Nora e vesh për ditëlindjet e saj me 16 janar, Ziza e vesh me 19 janar, pra tri ditë pas ditëlindjes së Norës, Ziza feston ditëlindjen e saj. Nuk është vetëm modeli apo stili i veshjes, por edhe ngjyra, ajo që kopjon Ziza nga Nora. Dy vite më parë Nora kishte veshur një fustan të kuq, pastaj Ziza publikon fotografitë me modelen she ngjyrën e njëjtë si fustani i Norës.

Këtë vit Nora vesh kostumin e saj, që shkëlqen, pas tri ditëve Ziza shfaqet me modelin e njëjtë nëpër rrjetet e saj sociale. Si duket Nora për Zizën është frymëzim i vazhdueshëm për modën që ajo ndjek. I urojmë që Nora t’i bêhet shembull Zizës edhe për shkollim ashtu siç është për stilin e veshjeve të saj.