Zv. Ministri Agim Nuhiu viziton njësinë “Alfa”

Në Ditën e Njësisë për përgjigje të parë dhe intervenim, Zëvendës ministri i Punëve të Brendshme të Maqedonisë, Agim Nuhiu, ka zhvilluar një vizitë.

Zëvendës ministri ka evidentuar prioritetet e kësaj njësie duke cekur “Profesionalizmi, efikasiteti dhe puna kualitative mbeten prioriteti ynë për interesin e qytetarëve dhe shtetit!”

Ja postimi i Z. Agim Nuhiu:

“Në Ditën e Njësisë për përgjigje të parë dhe intervenim “Alfa”!
Profesionalizmi, efikasiteti dhe puna kualitative mbeten prioriteti yne per interesin e qytetareve dhe shtetit!”