Zv.ministri Nuhiu flet mbi mekanizmin e Vettingut në polici, profesionalizmin e përfaqësimin, lufta kundër krimit…

– Mekanizmi i Vettingut ne polici;
– Profesionalizmi dhe perfaqesimi i drejte dhe adekuat;
– Lufta kunder krimit;
– Bashkepunimi me qytetaret;

https://www.facebook.com/agim.nuhiu/videos/2081645341922452/?t=1