Zv.ministri Nuhiu: Policia sekrete do mbetet në histori, inspektorët e shërbimit sekret nuk do kenë autorizime policore

Shqiptarët në Maqedoni mund të jenë edhe mbi 30 për qind, por për të vërtetuar këtë numër duhet pritur epilogu i regjistrimit.

Në një intervistë për Alsat, zëvendësministri i brendshëm Agim Nuhiu thotë se vetëm në vitin 2018, 33 për qind të pasaportave valide kanë marrë shqiptarët.

Nuhiu thotë se pas ndryshimeve ligjore dhe reformave, në Maqedoni nuk do të ketë më polici sekrete e posaçërisht inspektorët e DSK-së nuk do të kenë autorizime policore.

https://www.facebook.com/agim.nuhiu/videos/2077705698983083/