Zv.ministri Nuhiu takon përfaqësues të sektorit për përmbarim të vendimeve pranë GJEDN

Ne takimin bilateral me perfaqesuesit e Sektorit per permbarimin e vendimeve te Gjykates Evropiane per te Drejtat e Njeriut prezentuam mekanizmin e jashtem per kontrollin e punes se policise: themelimin e Sektorit te posaçem ne Prokurorine themelore publike per ndjekjen e krimit te organizuar dhe korupcionin dhe Njesise organizative prane Avokatit te popullit (kontrolli civil)!

Ne takimin bilateral me perfaqesuesit e Sektorit per permbarimin e vendimeve te Gjykates Evropiane per te Drejtat e…

Gepostet von Agim Nuhiu am Mittwoch, 20. Februar 2019